top of page

#CoffeeCycle
Program de reciclare gratuită

Reciclați toate mărcile de capsule de cafea de unică folosință (aluminiu și plastic, inclusiv ceai și lapte), pungi și pliculețe de cafea.

Reciclați împreună cu MyEcoBox.

Vă rugăm să eliminați reziduurile lichide înainte de a arunca capsulele în cutie.

4.png
3.png

Amintiți-vă, dacă nu sunteți siguri, este întotdeauna mai bine să excludeți anumite articole din procesul de reciclare.

Descoperiți un Punct Public de Colectare MyEcoBox și depuneți materialele dvs. reciclabile la o facilitate din apropiere.

 Luați obiectele reciclabile la un punct de colectare participativ din apropierea dumneavoastră. Este gratuit!

Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu următorii termeni: Exonerarea de răspundere privind daunele. Orice facilități publice și alte facilități de reciclare, inclusiv locațiile de colectare ale MyEcoBox, identificate de MyEcoBox în temeiul prezentului document, nu se află sub controlul sau influența MyEcoBox. Prin urmare, MyEcoBox nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune aduse bunurilor personale și/sau proprietății care pot apărea în momentul accesării acestor facilități.

#CoffeCycle KV Poster_edited.jpg

De ce există #CoffeeCycle?

If your company or brand chooses to offer a recycling solution to its customers through MyEcoBox.ro, we eagerly anticipate collaborating with you. Contact us HERE, and we will assist you in promoting your recycling endeavor.

Cu toții ne dorim să facem alegerea potrivită  și să reciclăm cât mai mult posibil. De aceea, MyEcoBox a creat #CoffeeCycle, o mișcare la nivel național, prin care toate brandurile de cafea prezente pe piața din România sunt invitate să ni se alăture!

 

Primul serviciu de acest gen din România, creat pentru a recicla toate mărcile de capsule de cafea de unică folosință (aluminiu și plastic, inclusiv ceai și lapte), pungi și pliculețe de cafea la fel de ușor ca prepararea cafelei.

 

Oferindu-le oamenilor care se bucură de calitatea și gustulor capsulelor de cafea o modalitate simplă și ușoară de a le recicla.

 

Misiunea #CoffeeCycle este clară: să creeze o lume în care fiecare capsulă de cafea de unică folosință (aluminiu și plastic) pungi și pliculețe de cafea să fie reciclate. Astfel încât oricine, oriunde în țară, să poată recicla printr-un serviciu simplu.

Cum să începi?

Înregistrare și trimitere:

Selectați programul de reciclare gratuită în funcție de ceea ce doriți să reciclați.

Solicitați să vă înscrieți ca Ambasador MyEcoBox la AICI și vă vom trimite un formular de înscriere pentru a trimite detaliile necesare despre punctul dvs. de colectare.

Revizuire și aprobare:

Echipa MyEcoBox va analiza și va aproba prompt cererea dumneavoastră, adăugând locația dumneavoastră pe harta publică.

Instalarea punctului dvs.

de colectare:

Echipa MyEcoBox vă va trimite primul kit MyEcoBox (cutie, afiș și aviz de utilizare) pentru a începe Programul de reciclare gratuită. Dvs. și comunitatea dvs. puteți începe acum să reciclați la punctul dvs. de colectare Drop-off!

Colectați:

Umpleți-vă cutia cu deșeuri acceptate din programul gratuit ales. Supravegheați locația, verificând din când în când pentru a vă asigura că este utilizată în mod corespunzător.

Expediați:

Sigilați și returnați MyEcoBox-ul plin la partenerul nostru de reciclare folosind serviciul de expediere preplătit. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați la AICI, menționând numărul unic scris pe spatele MyEcoBox-ului dumneavoastră. De restul ne vom ocupa noi.

Re-comandă:

O nouă MyEcoBox vă este trimisă automat pentru continuitatea programului de reciclare GRATUIT la care ați ales să participați.

Promovați:

Răspândiți conștientizarea despre locația dvs. pentru a încuraja participarea. Postere informative sunt disponibile în fiecare secțiune a Programului de Reciclare Gratuit. Vă rugăm să contactați echipa noastră de PR AICI pentru a discuta cum vă putem ajuta să promovați punctul dvs. de colectare.

Mărci participante:

#CoffeeCycle este primul serviciu de reciclare al tuturor mărcilor pentru capsule de cafea de unică folosință (aluminiu și plastic, inclusiv ceai și lapte), pungi și pliculețe de cafea din România."

 

Suntem aici pentru a oferi persoanelor care se bucură de calitatea și gustul cafelei o modalitate simplă și ușoară de a recicla marca lor preferată.

  • Instagram
bottom of page