top of page

Servicii de reciclare cu plată

Soluții la cheie pentru reciclarea oricărui tip de deșeu, inclusiv pentru produsele greu de reciclat care nu ar trebui sa ajungă la coșul de gunoi.

Green Pastures

De ce să folosești My Eco Box?

My Eco Box este o soluție la cheie și convenabilă, care include depozitarea, transportul și reciclarea unui flux de deșeuri care nu este reciclat în prezent prin intermediul organizației municipale de gestionare a deșeurilor sau al unităților tradiționale de reciclare.

 

Pentru fiecare cutie oferim un curs gratuit de reciclare unui educator de grădiniță care va preda copiilor noștri importanța reciclării și a îngrijirii planetei noastre.

Cum funcționează?

1. Comandă.

Alegeți online cutia My Eco Box în funcție de ce nevoi de reciclare aveți. Găsiți toate produsele în secțiunea Shop.

2. Colectează.

Începeți și adunați în cutie deșeurile propriu-zise. 

3. Trimite. 

Utilizând serviciul de transport pre-plătit, trimiteți cutia plină și sigilată către sediul My Eco Box. Noi ne vom ocupa mai departe de reciclare.

4. Comandă o nouă cutie.

Continuați să colectați în vederea reciclării și comandați o nouă cutie My Eco Box.

Ridicarea cutiei

Când cutia dvs. My Eco Box este plină, sigilați-o și returnați-o folosind serviciul nostru de transport pre-plătit către centrul nostru, în vederea reciclării.

 

Tot ce trebuie să faceți este să sunați la +40 743 046 929 și noi vom organiza ridicarea.

Certificate de reciclare

My Eco Box oferă certificate de recunoaștere pentru eforturile de colectare și reciclare depuse în comunitate, în vederea reducerii amprentei asupra mediului înconjurător.

Certificatele de reciclare se eliberează la cerere la sfârșitul anului calendaristic, confirmând și certificând volumele (kg) de deșeuri colectate și reciclate, conform datelor înregistrate la noi.

 

Dacă doriți să primiți un certificat de reciclare la sfârșitul anului calendaristic, vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@myecobox.ro.

Program de recompense

Pentru fiecare cutie plină cu deșeuri și trimisă către noi oferim un curs gratuit de reciclare unui educator de grădiniță, care mai departe va învăța copiii noștri despre importanța reciclării și a îngrijirii planetei.

 

În prezent lucrăm cu o bază de date de peste 8000 de educatori de grădiniță din țară. Dacă doriți să oferiți această oportunitate de formare unei grădinițe sau școli alese de dvs., o puteți menționa în Formularul de predare/colectare completat și trimis către noi.

MyEcoBox_logo.png

Doriți o reducere de 10% la prima dvs. comandă?

Alăturați-vă comunității MyEcoBox prin înregistrarea pe lista noastră de corespondență pentru a primi buletinul nostru informativ și pentru a afla despre cele mai recente actualizări și promoții viitoare ... plus 10% reducere la prima dvs. comandă.

  • Instagram
bottom of page