top of page

Despre noi

My Eco Box este prima soluție integrată de reciclare pentru orice tip de deșeuri din România, dezvoltată de „Orasul Meu” - o organizație locală non-profit dedicată protecției mediului.

24.png
Forest Trees

Despre My Eco Box

 

MyEcoBox este un produs și un serviciu de reciclare all-in-one, ce oferă soluții pentru orice tip de deșeuri (inclusiv pentru deșeurile greu de reciclat care nu pot fi reciclate prin intermediul organizațiilor municipale de colectare).

 

De la capsule de cafea la tacâmuri din plastic, până la jucării pentru copii, sistemul MyEcoBox este o soluție la cheie de reciclare all-inclusive pentru sute de articole care de obicei sunt nereciclate.

 

Programul MyEcoBox este convenabil și ușor de utilizat, făcându-l opțiunea perfectă pentru gospodării, școli, companii private, unități de producție și orice altă organizație sau persoană care dorește să își minimalizeze impactul și amprenta asupra planetei.

Colaborăm cu colecționari individuali, cum ar fi dvs., precum și cu retaileri, producători, instituții și întreprinderi din țară. Companii de top deja lucrează cu noi pentru a transforma materialele reciclate colectate prin programele noastre în produse de uz. Cu ajutorul dvs., putem devia milioane de kilograme de resurse valoroase din gropile de gunoi din România, și suntem abia la început.

Cum funcționează?

Acum este ușor să aveți un impact pozitiv și să reduceți ceea ce ajunge la  groapa de gunoi. MyEcoBox este o opțiune perfectă pentru orice casă, școală, afacere și organizație.

 

 

1. Comandă

 alegeți online cutia MyEcoBox în funcție de ce nevoi de reciclare aveți

2. Colectează

 începeți și adunați în cutie deșeurile propriu-zise 

3. Trimite

 utilizând serviciul de transport pre-plătit, trimiteți cutia plină și sigilată către sediul MyEcoBox. Noi ne vom ocupa mai departe de reciclare

4. Comandă o nouă cutie

continuați să colectați în vederea reciclării și comandați o nouă cutie MyEcoBox

 

 

Când cutia dvs. MyEcoBox este plină, sigilați-o și returnați-o folosind serviciul de transport pre-plătit către centrul nostru, în vederea reciclării. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la +40 743 046 929 și noi vom organiza ridicarea.

IMG_6416.jpg

Dacă un articol nu poate fi reciclat prin intermediul organizației municipale de gestionare a deșeurilor și atâta timp cât materialul nu este periculos (de exemplu, deșeuri medicale), atunci cel mai probabil va exista o cutie MyEcoBox pentru dvs., pentru a acoperi acest segment de deșeuri reciclabile.

Ce produse reciclăm?

Asigurați-vă că vă informați corect cu privire la articolele acceptate de fiecare cutie MyEcoBox. Detalii găsiți în magazinul nostru online, la fiecare produs în parte. Contactați-ne dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produsele acceptate.

 

Dacă un articol nu poate fi aruncat în coșul dvs. obișnuit de gunoi, asta nu înseamnă că nu este reciclabil din punct de vedere tehnic - pur și simplu nu este acceptat în prezent de organizațiile municipal de colectare a deșeurilor. Motivul principal este că de obicei acestea acceptă doar deșeuri viabile din punct de vedere economic. De exemplu, hârtia este ușor de procesat și reutilizat. Deșeurile mai complexe necesită mai multă expertiză, timp și resurse.

Reciclăm aproape orice

MyEcoBox_logo.png

Doriți o reducere de 10% la prima dvs. comandă?

Alăturați-vă comunității MyEcoBox prin înregistrarea pe lista noastră de corespondență pentru a primi buletinul nostru informativ și pentru a afla despre cele mai recente actualizări și promoții viitoare ... plus 10% reducere la prima dvs. comandă.

  • Instagram
bottom of page