top of page

Întrebări frecvente

Ai o întrebare? caută răspunsul mai jos. Dacă tot nu ai găsit ce căutai, contactează-ne.

GENERAL

 

Care cutie My Eco Box este potrivită pentru mine?

Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați echipa de Suport Clienți la contact@myecobox.ro.

 

Care sunt dimensiunile cutiilor My Eco Box?

O cutie My Eco Box, realizată din cel mai ecologic material din lume, vine într-o singură dimensiune: 1000 x 30 x 30 cm.

 

Cum asamblez și configurez My Eco Box-ul meu?

Odată primită cutia, pliați și închideți capacul superior și fixați-l cu clapeta de carton. Apăsați în jos pe decupajul perforat de pe capacul superior. Nu uitați să plasați cutia într-un loc ușor accesibil. Și e gata! Consultați videoclipul de configurare a cutiei My Eco Box pentru instrucțiuni pas cu pas AICI.

 

Cum returnez cutia My Eco Box când este plină?

Când cutia dvs. My Eco Box este plină, sigilați-o și returnați-o la centrul nostru utilizând serviciul de transport pre-plătit. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați la contact@myecobox.ro. De restul ne vom ocupa noi.

COMANDĂ ȘI LIVRARE

 

Cât costă transportul?

Transportul este întotdeauna gratuity, printr-un serviciu pre-plătit de My Eco Box.

 

Când va ajunge comanda mea?

Comenzile sunt de obicei expediate în 2-3 zile lucrătoare după plasarea comenzii. Toate comenzile pot dura 1-6 zile lucrătoare pentru a ajunge.

 

Vreau să anulez sau să returnez comanda. Cum pot face acest lucru?

Puteți vedea politica noastră de retur aici.

 

Vreau să-mi editez comanda. Cum pot face acest lucru?

Din păcate, nu putem face modificări la conținutul unei comenzi. Dacă ați comandat un articol incorect, vă rugăm să contactați echipa noastră de Suport Clienți la contact@myecobox.ro.

 

Cum corectez o adresă de livrare după ce am plasat o comandă?

Adresele de livrare pot fi modificate contactând echipa noastră de Suport Clienți la contact@myecobox.ro.

MYECOBOX

 

Cum funcționează Programele de Reciclare Gratuită și prin ce diferă de sistemul My Eco Box?

Programele de Reciclare Gratuită sunt finanțate de companii private și comercianți, pentru a vă ajuta să reciclați articole pe care programele municipale nu le acceptă de obicei. Pentru a participa la unul dintre aceste programe, pur și simplu vă înscrieți gratuit pe www.myecobox.ro și începeți să colectați. Pentru a afla mai multe despre Programele noastre de Reciclare Gratuită și despre cum funcționează acestea, vă rugăm să vizitați pagina noastră aici.

Spre deosebire de Programele de Reciclare Gratuită, sistemul My Eco Box reprezintă o soluție completă și integrată care vă permite să reciclați aproape tot ceea ce nu este acceptat prin programele municipale de colectare. Costurile de transport și reciclare sunt incluse în preț. Pentru a afla mai multe despre My Eco Box și cum funcționează, vă rugăm să vizitați pagina noastră aici.

 

De ce trebuie să plătesc pentru o cutie My Eco Box, iar Programele de Reciclare Gratuită nu costă?

Costul reciclării poate fi împărțit în două părți: transport și procesul de reciclare în sine. În ceea ce privește mecanismul de colectare și reciclare municipală, taxele dvs. acoperă ridicarea deșeurilor, transportul, sortarea și reciclarea. În cadrul Programelor de Reciclare Gratuită, companiile private și comercianții acoperă aceste cheltuieli.

În schimb, dacă doriți să achiziționați o cutie My Eco Box, aveți puterea de a lua lucrurile în propriile mâini și de a recicla orice doriți, în funcție de nevoile dvs. În prețul unei cutii My Eco Box sunt incluse costurile de transport și reciclare. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina noastră aici.

 

My Eco Box depășește bugetul meu. Ce pot face?

 Prețul unei cutii My Eco Box se bazează pe costurile curente de transport și reciclare pentru fiecare tip de material. Înțelegem că acest serviciu poate să nu fie potrivit pentru toți clienții în acest moment. Vă recomandăm să consultați Programele noastre de Reciclare Gratuită, care oferă soluții de reciclare fără niciun cost pentru dvs.

 

Vreau să reciclez totul și să fac mai mult pentru a-mi reduce impactul asupra planetei. Ce altceva pot face?

Urmărește-ne pe rețelele sociale pentru sfaturi zilnice și recomandări privind managementul deșeurilor și reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

  • Instagram
bottom of page