top of page

Deveniți un punct de colectare public

Ați dori să vedeți comunitatea dumneavoastră reciclând mai mult?

Puteți deschide propriul punct public de colectare MyEcoBox - un centru comunitar unde oamenii pot lăsa deșeurile greu de reciclat pentru a fi reciclate prin intermediul programelor de reciclare GRATUITE ale MyEcoBox.

MyEcoBox - Marmorosh TV copie.png
MyEcoBox Public Drop-off Collection Point network.png

Rețeaua noastră de puncte publice de
colectare MyEcoBox

Mulțumită rețelei noastre dedicate de colectori, avem puncte de colectare publică MyEcoBox pe întreg teritoriul României. Consultați harta de mai sus pentru a descoperi locațiile de colectare de lângă dumneavoastră – și pentru a ajuta comunitatea dumneavoastră dacă are nevoie de înființarea unui nou punct de colectare! Este simplu să începi și să gestionezi un Punct de colectare Drop-off. În calitate de administrator, veți alege locația, veți selecta Programele de Reciclare GRATUITE relevante, veți supraveghea operațiunile și veți expedia deșeurile colectate către partenerii noștri de reciclare folosind etichete de expediere preplătite. Împărtășiți sarcinile între un grup de prieteni, astfel încât să fie și mai ușor!

De ce să înființați un punct public de colectare MyEcoBox?

Este ușor să înființați un punct de predare-primire! Pașii pentru a trimite materialele pentru reciclarea de la punctul dumneavoastră de colectare la centru sunt aceiași ca și atunci când ați colecta în mod privat. În plus:

  • Punctul dvs. convenabil de colectare Drop-off va încuraja membrii comunității dvs. să recicleze capsulele care altfel ar ajunge în depozitele de deșeuri.

  • Prin combinarea reciclării dvs. cu cea a membrilor comunității dvs., veți putea trimite transporturi mai mari, care sunt mai eficiente pentru transport și procesare, reducând și mai mult amprenta de carbon.

  • Veți deveni parte a unei mișcări naționale de plantare a copacilor și de dezvoltare a pădurilor.

 

1 cutie plină = 1 copac plantat

TU contribui la dezvoltarea pădurilor!

shutterstock_145390069.jpg

Cum să începi?

Înregistrare și trimitere:

Selectați programul de reciclare gratuită în funcție de ceea ce doriți să reciclați.

Solicitați să vă înscrieți ca Ambasador MyEcoBox la AICI și vă vom trimite un formular de înscriere pentru a trimite detaliile necesare despre punctul dvs. de colectare.

Revizuire și aprobare:

Echipa MyEcoBox va analiza și va aproba prompt cererea dumneavoastră, adăugând locația dumneavoastră pe harta publică.

Instalarea punctului dvs.

de colectare:

Echipa MyEcoBox vă va trimite primul kit MyEcoBox (cutie, afiș și aviz de utilizare) pentru a începe Programul de reciclare gratuită. Dvs. și comunitatea dvs. puteți începe acum să reciclați la punctul dvs. de colectare Drop-off!

Colectați:

Umpleți-vă cutia cu deșeuri acceptate din programul gratuit ales. Supravegheați locația, verificând din când în când pentru a vă asigura că este utilizată în mod corespunzător.

Expediați:

Sigilați și returnați MyEcoBox-ul plin la partenerul nostru de reciclare folosind serviciul de expediere preplătit. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați la AICI, menționând numărul unic scris pe spatele MyEcoBox-ului dumneavoastră. De restul ne vom ocupa noi.

Re-comandă:

O nouă MyEcoBox vă este trimisă automat pentru continuitatea programului de reciclare GRATUIT la care ați ales să participați.

Promovați:

Răspândiți conștientizarea despre locația dvs. pentru a încuraja participarea. Postere informative sunt disponibile în fiecare secțiune a Programului de Reciclare Gratuit. Vă rugăm să contactați echipa noastră de PR AICI pentru a discuta cum vă putem ajuta să promovați punctul dvs. de colectare.

Alegeți un program de reciclare gratuită MyEcoBox

În calitate de Ambasador MyEcoBox, selectați din diverse Programe de Reciclare GRATUITE

pentru punctul dumneavoastră de colectare. Alăturați-vă la cât de puține sau la câte doriți.

Promovați punctul dvs. de colectare publică MyEcoBox

Încurajați comunitatea dvs. să recicleze și să utilizeze punctul dvs. de colectare publică și să contribuie la dezvoltarea pădurii.

1 cutie plină = 1 copac plantat

TU contribui la dezvoltarea pădurilor!

Contactați echipa noastră de PR AICI pentru a afla cum vă putem ajuta să promovați punctul dvs. de colectare publică MyEcoBox

insight-to-impact-871526230-thumb-1536x1536.jpg.webp
  • Instagram
bottom of page