top of page

Reciclează orice.
Oricând.

MyEcoBox Site Banner (17.29 x 7.06 cm)-2.png

Cum funcționează
 

01

alege cutia dorită

02

începe să colectezi deșeurile

03

trimite cutia plină către noi

4E8AF2FF-DC1F-49C7-923A-713BE4957B62.png

Despre noi

O nouă atitudine asupra deșeurilor

My Eco Box este prima soluție integrată de reciclare pentru orice tip de deșeuri din România, dezvoltată de „Orasul Meu” - o organizație locală non-profit dedicată protecției mediului.

tree-g51ebeea7c_1920.jpg

Programe de Reciclare Gratuită

Cum pot recicla gratuit? 

Programele de Reciclare Gratuită sunt finanțate de companii, producători și comercianți cu amănuntul pentru a vă ajuta să colectați și să reciclați deșeurile greu de reciclat.

Unde sunt locațiile de predare/colectare?

O locație publică de predare este un loc cu o cutie de colectare unde cetățenii pot lăsa deșeurile greu de reciclat pentru a fi colectate și reciclate de My Eco Box. 

Află programele disponibile

Soluțiile programelor noastre de Reciclare Gratuită sunt destinate deșeurilor care sunt de obicei dificil de reciclat. Puteți să alegeți cât de multe programe doriți pentru a maximiza impactul asupra planetei.

Tu reciclezi.
Noi educăm comunitatea.

De fiecare dată când trimiteți înapoi către My Eco Box o cutie plină cu deșeuri, noi vom asigura un training gratuit către o grădiniță (respectiv către un educator), care mai departe va învăța copiii noștri despre importanța reciclării și îngrijirii planetei noastre!

MyEcoBox Site Banner (17_29 x 7_06 cm).png
  • Instagram
bottom of page