top of page
MyEcoBox Site Banner (17.29 x 7.06 cm).png
 • Cum funcționează programul de reciclare gratuită #CoffeeCycle?
  Programul de reciclare gratuită #CoffeeCycle este un serviciu național, non-profit, de reciclare a toate tipurilor de capsule de cafea de unică folosință (din aluminiu și plastic), pungi și pliculețe de cafea. Creat de MyEcoBox, acesta oferă iubitorilor de cafea o modalitate simplă și ușoară de reciclare.
 • Ce produse pot recicla în cadrul programului?
  Materiale de reciclat acceptate: Toate mărcile de capsule goale de cafea de unică folosință (aluminiu și plastic, inclusiv ceai și lapte), pungi și pliculețe de cafea. Puteți descărca broșura cu materialele de reciclat acceptate AICI.
 • Ce mărci de capsule de cafea goale de unică folosință (aluminiu și plastic) și pungi de cafea sunt acceptate în cadrul programului de reciclare gratuită #CoffeeCycle?
  Programul de reciclare gratuită #CoffeeCycle colectează capsulele cafea de unică folosință (aluminiu și plastic, inclusiv ceai și lapte), pungi și pliculețe de cafea vândute de mărcile noastre membre, inclusiv capsulele de cafea, ceai, lapte și ciocolată caldă. Pentru a afla mai multe despre mărcile membre Podback, vă rugăm să faceți clic AICI.
 • #CoffeeCycle Mișcare Digitală Națională
  Atunci când reciclați cu noi capsulele goale de cafea de unică folosință (aluminiu și plastic, inclusiv ceai și lapte), pungi și pliculețe de cafea, puteți urmări online progresul campaniei și puteți face parte dintr-o mișcare digitală națională de plantare de copaci și de construire de păduri. Deveniți un agent al schimbării. Pentru fiecare cutie plină de capsule și pungi de cafea goale, plantăm un copac, iar împreună construim păduri. Scanați codul QR de pe MyEcoBox pentru a urmări progresul campaniei #CoffeeCycle! 1 cutie plină = 1 copac plantat TU construiești păduri!
 • Cum pornesc un punct de colectare publică MyEcoBox?
  Dați click AICI pentru a afla cum să înființați un punct de colectare publică. Vă rugăm să rețineți: Este autorizată o singură locație de punct de colectare de tip drop-off per cont și per program. Este necesară o distanță minimă de 3 Km între fiecare punct de colectare, cu excepția cazului în care vă aflați într-o zonă foarte populată. În plus, punctul dvs. public de colectare trebuie să fie deschis cel puțin 3 ore pe zi.
 • Instagram
bottom of page